ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ ВИСТАВЛЯЄ НА ПРОДАЖ ВІДНОВЛЮВАЛЬНУ ЕНЕРГІЮ З РІЗНИХ ДЖЕРЕЛ



Державне підприємство «Гарантований покупець» оголошує новий «зелений» аукціон з унікальними умовами – пропонується електрична енергія різних джерел походження. Вперше такий товар можна буде придбати за результатами торгів, що відбудуться 6 серпня 2021 року об 11:00 на Українській енергетичній біржі. Запрошуємо усіх зацікавлених долучитися.

Покупцям пропонується декілька продуктів: базове навантаження та блочні заявки для окремих годин доби (08-18, 10-16 та 01‑13 години) з постачанням у вересні 2021 року.

Гарантований покупець вперше виставляє на торги «зелену» електроенергію, яка вироблена окремо сонячними (позиція 1 та 2) вітровими (позиція 3) станціями, з біомаси та біогазу (позиція 4 та 5), а також з використанням гідроенергії, що вироблена лише мікро-, міні-та малими гідроелектростанціями (позиція 6). Підприємство гарантує, що не менш як 90 % електричної енергії згенеровано з визначеного альтернативного джерела енергії.

Запропонований аукціон – відповідь Гарантованого покупця на запит ринку. З цією ж метою під час торгів реалізація продуктів буде здійснюватись по одному лоту. За кожним з лотів торги будуть починатись зі стартової ціни. 

Нагадуємо, що долучитися до торгів може будь-який учасник ринку електроенергії.


Шість переваг аукціонів Гарантованого покупця:

  • Єдиний доступний механізм купівлі чистої електроенергії
  • Побудова іміджу екологічно-відповідальної компанії
  • Договір зі стабільним та надійного продавця
  • Прозорі механізми взаємодії за укладеним договором
  • Можливість використання відновлюваної електроенергії у своїй роботі без необхідності придбання відповідного обладнання.
  • Можливість купівлі електричної енергії, виробленої з певного джерела 

  • Приєднуйтесь до нас на Facebook, щоб дізнаватися про новини першими → http://bit.ly/GpOnFacebook