КОНТАКТИ ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ



Протягом терміну дії карантину для запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та превентивних заходів, запроваджених державним підприємством «Гарантований покупець», переважна більшість співробітників переведені на дистанційну роботу. У зв’язку з цим протягом дії карантину просимо звертатися електронною поштою за відповідним напрямом.

1. Щодо торгівельних операцій просимо звертатися до Департаменту торгівельних операцій на ринку електроенергії (ДТОРЕ).

Електронна пошта: dtore@gpee.com.ua

Зокрема з питань:

  • надання прогнозних погодинних (та оновлених) добових графіків відпуску електричної енергії виробниками електричної енергії за «зеленим» тарифом, що входять до складу балансуючої групи гарантованого покупця – до відділу торгівлі на організованих ринках.

Електронна пошта: dtore@gpee.com.ua

  • узгодження в електронному вигляді графіків купівлі-продажу електричної енергії, графіків купівлі-продажу електричної енергії з урахуванням коригування, які є додатком до щомісячної угоди продажу електричної енергії, та графіків купівлі-продажу електричної енергії, які є додатком до угоди щодо купівлі-продажу додаткових обсягів електричної енергії – до відділу торгівлі за двосторонніми договорами. 

Електронна пошта: pso@gpee.com.ua та dtore@gpee.com.ua

  • реєстрації на електронній платформі ОСП погодинних обсягів купівлі-продажу електричної енергії за двосторонніми договорами з підприємством – до відділу торгівлі за двосторонніми договорами.

Електронна пошта: dtore@gpee.com.ua

2. Питання щодо фактичних обсягів виробництва електроенергії виробниками за «зеленим» тарифом можна адресувати до Департаменту забезпечення діяльності на ринку електроенергії (ДЗДРЕ).

Електронна пошта: dzdre@gpee.com.ua

3. Звітність постачальників універсальних послуг (ПУП) щодо споживання електроенергії населенням просимо направляти на електронну пошту: pso@gpee.com.ua

4. Звернення щодо розрахунків розглядає Департамент економіки та фінансів.

Електронна пошта: def@gpee.com.ua

5. Питання щодо актів звірки розрахунків та реєстрації податкових накладних з ПДВ опрацьовує Департамент бухгалтерського обліку та звітності.

Електронна пошта: dboez@gpee.com.ua

6. У разі виникнення питань щодо договірної роботи спрямовуйте їх до Департаменту договірної роботи.

Електронна пошта: ddr@gpee.com.ua

7. З інших питань: kanc-gp@gpee.com.ua

Гарантований покупець вживає всіх необхідних заходів для забезпечення сталої роботи. Розуміючи, що карантинні заходи можуть спричинити часткові тимчасові обмеження, ми залишаємось на зв’язку віддалено.


Приєднуйтесь до нас на Facebook, щоб дізнаватися про новини першими → http://bit.ly/GpOnFacebook