ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ ВИКОНУЄ УРЯДОВУ ПОСТАНОВУ: УКЛАДЕНО ДОГОВІР З УКРГІДРОЕНЕРГО



Державне підприємство «Гарантований покупець» та ПрАТ «Укргідроенерго» уклали договір про надання послуг із забезпечення доступності електричної енергії для побутових споживачів. Сторони підписали документ 10 вересня 2021 року.

Підписання відповідних договорів між Гарантованим покупцем та виробниками електроенергії – вимога урядової постанови від 11 серпня 2021 р. № 859 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 483 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»Термін укладання договорів – до 15 вересня.

Для виконання згаданої урядової постанови необхідно підписання аналогічного договору з ДП «НАЕК «Енергоатом». Гарантований покупець, зі свого боку, завчасно направив компанії відповідний проект договору та очікує на його підписання.

Нагадаємо, що з 1 жовтня механізм ПСО для населення почне функціонувати за новою схемою. Гарантований покупець залишається у переліку учасників ринку, на яких покладено виконання відповідних спеціальних обов’язків за фінансовою моделлю.


Приєднуйтесь до нас на Facebook, щоб дізнаватися про новини першими → http://bit.ly/GpOnFacebook